فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر طعم تکراری آخه😁 ‌مواد لازم: ‌۴۰۰ گرم ران یا فیله مرغ دو تکه دارچین یک حبه سیر دو قاشق چایخوری سر خالی پودر چیلی یک عدد پیاز متوسط یک قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری سر خالی پودر زنجبیل یک فنجان پوره گوجه فرنگی نمک و روغن ‌ ‌در تابه ای کمی روغن بریزید و دارچین، هل و پیاز خرد شدرو کمی تفت بدین نا پیاز های خرد شده سبک بشن. سپس زرد چوبه، پودر چیلی، زنجبیل و سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. پوره گوجه و به میزان لازم نمک اضافه کنید. بزارید بجوشه تا مواد به روغن بیوفته بعد از اون مرغ هارو اضافه کرده و یه چهار دقیقه بعد کمتر از یک فنجان آب اضافه کنید. و بعد درب ماهیتابرو بزارید تا ۲۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه. نوش جانتون😘😘😘 نکته ی دیگه اینکه ‌به جای فیله مرغ می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی در دسترس ندارید می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. برای تزیین و خوشمزه تر شدن این غذا در پایان روی آن ۱ – ۲ قاشق گشنیز خرد شده بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛