مواد لازم کتلت هویج
هویج 5 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سیب زمینی 2 عدد
جعفری 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز ½ عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زعفران حل شده ⅓ پیمانه
آرد 100 گرم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه کتلت هویج
ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و سپس آنها را آپ پز می کنیم. وقتی کاملاً پخت، پوست آنها را می کنیم و رنده می کنیم. سیر و پیاز و فلفل دلمه ای را نیز رنده می کنیم. هویج را پوست می کنیم و تمیز می شوییم و سپس رنده می کنیم. تمام مواد رنده شده را با گوشت چرخ کرده در 1 ظرف بزرگ می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. جعفری را می شوییم و ریز خرد می کنیم و با تخم مرغ ها داخل مخلوط کتلت می ریزیم و خوب به هم می زنیم و ورز می دهیم.
وقتی مواد خوب با هم مخلوط شد و حالت چسبندگی پیدا کرد، از مواد به اندازه یک نارنگی بر می داریم و گل می گیریم. در 1 تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. کتلت های گل گرفته را در روغن داغ سرخ می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد کتلت هویج
کتلت هویج جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کتلت هویج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفرمناسب میباشد .
#اشپزی_خاص
🔱
eitaa.com/ashpaziykhs 🔱