👇رازخوشمزگی قرمه سبزی👇👇 هر بلایی سرت خورشتت بیاری راه حلش اینجاست. ✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن. ✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه. ✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده. ✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو جذب کنه. این معجون برای قرمه سبزی معجزه میکنه دو ق غ رب انار یک ق غ آب نارنج یک ق غ آبلیمو نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق غ رب گوجه با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید. این میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف کنید ▫️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛