❌️❌️طی ورز دادن بهتره خمیر گرم نشه و دمای اون بالا نره ، اگه احساس کردین خمیرتون داره گرم میشه ، ده دقیقه با درپوش داخل یخچال بزارین استراحت کنه بعد بیرون بیارین و دوباره ورز بدین.
‼️‼️‼️اگه نخواستین خمیرو آرد پاشی کنین ، بعد از استراحت آخر رومال شیر یا تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ رو با یه قاشق شیر مخلوط کنین و رومال بزنین.
⛔️نیازی به کاسه آبجوش داخل فر نیست
✅️تعداد چونه ها : ۱۴ عدد هر کدوم تقریبا ۴۰ گرم
🟠مدت زمان پخت : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
🟣دمای فربرقی : ۱۸۰ درجه حرارت بالا و پایین به همراه فن روشن
🟣دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه ، اواخر پخت حرارت بالا روشن بشه
🟣دمای توستر : ۱۷۰ درجه ، المنت بالا و پایین همزمان به همراه فن روشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛