شیرینی سیب دستور تهیه :👇 ۱۳۰ گرم کره نرم شده در دمای محیط را من کره گیاهی زدم به همراه ۱/۲لیوان پودرقند باهمزن حدود پنج دقیقه ای بزنید تا سبک وکرمی رنگ شود ،سپس یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۱/۴ق چ وانیل افزوده هم بزنید، درنهایت ۲ ق غ سرصاف_پرنباشه ماست ریخته وکمی مخلوط کنید حدود یک ویک دوم لیوان آرد مخلوط با ۱/۲ق چ بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید وبالیسک یا نوک انگشتان دست مخلوط کنیدتاخمیریکدستی که بدست نیزنچسبد شکل گیرد اگر خمیرچسبنده بود با قاشق کم کم ارد اضافه بزنید تا خمیر کاملا لطیف شود وچسبنده نیزنباشد،زیاد ازحد هم ورز ندهید تاحدی که جمع ویکدست بشه خمیرنیازی به استراحت هم نداره،باوردنه بین دونایلون به ضخامت دوسه میلی پهن کنید قالب گرد بزنید ازموادمیانی بین ان گذاشته وشکل دهید ،شیرینیها راروی کاغذ روغنی بچینید درفرازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود بیست دقیقه یا تازمانی که ترد ومغز پخت شوند قراردهید، پس ازپخت وسرد شدن روی آنها پودرقند الک کنید. موادمیانی : دو سه عدد سیب درشت وشیرین را پوست گرفته رنده درشت بزنید،حدود ۵ ۴ق غ شکر روی آن ریخته من شکر قهوه ای زدم _روی حرارت بگذارید تا اب سیب کاملا کشیده شود وسیب وشکر حالت کاراملی پیدا کند،سپس ۱۵ گرم کره بزنید کمی تفت دهید،درنهایت ۱ق چ دارچین وبه مقدار دلخواه مغز گردوی خردشده_من گردو نزدم ولی بریزین خوشمزه تره سپس ازروی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملا خنک شود، دوستای گلم موادمیانی اب نداشته باشه وحتی می تونین همراه با سیب یکی دو عدد هویج رنده شده هم بزنید، یا ازانواع مارمالادها استفاده کنید، واینکه اکثر این شیرینی ها وکیکها را بدون فر،یعنی روی گاز میشه پخت چون من قلق فرم دستم اومده کارکردن بافربرام راحتتره پس بدون فرهم قابل پختن نگران نباشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛