#رولت_خامه_ای_بدون_فر
نكته پخت رولت:
شعله پخش كن از ١٠ دقيقه زودتر بزاريد رو شعله
موادتونو با پشت قاشق صاف كنيد و واشر قرمز دور تابه هم دربياريد، در تابه رو ببنديد به مدت ٢٠ دقيقه با شعله ملايم بزاريد بپزه، كيكتون كه سفت شد بر گردونيد و بزاريد طرف ديگه اش هم به مدت ۸ دقیقه بپزه، بعد از اینکه از گرما افتاد خامه رو اضافه کنید و به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال
من روی رولت رو پودر کاکائو زدم خیلی خوشمزه شد.
برای درست کردن خامه قنادی هم آب رو داخلش یخ بریزید و داخل ظرف دیگه خامه و شکر بریزید
و درون ظرف یخ تون بزارید و به مدت ۸ دقیقه با دور تند هم بزنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛