حتما مواد را با ترازو وزن کنید. آرد سفید سه صفر(آرد قنادی)450 گرم(حدود 3 و 1/2 پیمانه سرخالی) کره به دمای محیط رسیده 300 گرم به جای کره به همان اندازه از مارگارین(کره گیاهی)که لوازم قنادیها و سوپر مارکتها دارند استفاده کنید. به جای کره از 225 گرم روغن قنادی استفاده کنید ولی روغن نیمه جامد به هیییچ عنوان نباید استفاده کنید. شکر 150 گرم(حدود 1/2 +1/4 پیمانه) تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری استاندارد کره دمای محیط+شکر+تخم مرغ+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. 3 قاشق غذاخوری استاندارد از آرد را کنار بگذارید. سپس بقیه آرد را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا مواد به صورت خمیر دربیاید. در خمیرهایی که کره دارند به هیچ عنوان مواد رو تا جای ممکن ورز ندید و با قاشق مواد رو مخلوط کنید حرارت دست کره داخل را آب میکنه و خمیر به روغن می افته و در نهایت باعث خشک شدن شیرینی میشه. اگر نیاز به ورز دادن بود اینکار رو فقط با نوک انگشت انجام بدید. خمیر را ترجیحا با ترازو وزن و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت 3 قاشق آردی که جدا کردید و به قسمت دوم پودر کاکائو را اضافه و فقط در حد یکدست شدن با نوک انگشت مخلوط کنید. خمیرها را در کیسه فریزر پهن کرده و 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از یخچال خارج کرده به صورت مستطیل به ضخامت 2 تا 3 میلی بین دو نایلون پهن کنید. دقت کنید هر دو خمیر را به صورت هم اندازه پهن شوند. سپس خمیر کاکائویی را به کمک نایلون زیر آن روی خمیر سفید قرار داده و به کمک نایلون خمیر را لوله کنید. در این مرحله اگر خمیر زیاد سرد باشد زمان لوله کردن ترک میخورد. سپس خمیر را 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس به ضخامت نیم سانت برش زده و در سینی فر (بدون کاغذ روغنی یا چرب کردن)با فاصله قرار دهید. در فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. اگر برشها را زیاد نازک بزنید یا خمیر بیشتر از 20 دقیقه در فر بماند شیرینی خشک و بیسکوئیتی میشود. شیرینی بعد از 20 در فر نرم است ولی بعد از خنک شدن خودش را میگیرد. فر برقی دما 20 درجه کمتر ◀50 تا 60 عدد شیرینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛