نان خانگی ارد1کیلو اس500_‌گرم10 معادل1ق غ سرپر خمیرمایه 10گرم معادل1ق غ سرپر نمک 12گرم 1ق غ شکر20گرم روغن مایع 20گرم اب580گرم آرد الک شده+نمک+شکر+خمیر مایه+اس500همه را داخل ظرف ریخته(مواد خشک)وباهممخلوط کرده.اب کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم .تاکید میکنم آب کم کم اضافه میکنیم .وبا دست مخلوط میکنیم تاخمیرجمع بشه.بعد از جمع شدن خمیروبدست نچسبیده.نوبت ورز دادن خمیر هست خمیر میتونید با همزن هم بزنید ویا بادست ورز بدیدباهرکدوم راحت هستید اینکاربکنید).اول4دقیقه ورزمیدیم.یا4دقیقه با همزن( سری خمیرگیر)بادورکندهم میزنیم.روغن مایع را اضافه کرده و6دقیقه دیگه ورزمیدیم به هیچ وجه خمیر زمین نکوبیدخمیر یکجا جمع کرده ویک چونه کرده ویک کیسه راحتما چرب کنید و روی خمیر بکشیدتا خمیر موقع استراحت بهش نچسبه وروی نایلون پارچه انداخته شده دقیقه استراحت بهش میدیم.بعد از10دقیقه خمیر به تکه های کوچکتر به اندازه150گرم جدا کرده وخمیرها راچونه میکنیم وبا روش نایلون چرب شده کشیده وروی اون پارچه کشیده شده دقیقه استراحت بهش میدیم (استراحت میانی)بعد از این تایم خمیر بازکرده واسه تا رول داره می‌زنیم و بعد از هر رول مثل کلیپ بهم میچسبونیم تا موقع پخت باز نشه.بعد داخل سینی فر میزاریم .وباچاقوروش خط میندازیم روش دوباره مثل قبل میپوشونیم وبهش 50دقیقه استراحت نهایی رامیدبم بعد روش آب اسپری کرده و کنجد روش میپاشیم وداخل فر ازقبل گرم شده 200سانتیگرادبه مدت 10تا15دقیقه میزاریم بسته به حرارات فرتون تایم کم وزیاد میشه .نکات.حتما آب کم کم اضافه کنید تا خمیرتون شل نشه مجبور بشید بهش آرد اضافه کنید که نان بافت لازم بهتون نمیده.خمیر به اندازه گفته شده ورزید.خمیر سه تا استراحت داره حتما روی تایمها دقت کنید.روی خمیر موقع استراحت حتما نایلون کامل چرب شده بکشیدتا خمیر بهش نچسبه وازروی نایلون پارچه بکشید.اسپری آب یادتون نره.توی سینی فر کاغذ روغنی نسوز بندازید اگر نداریدکمی سینی راچرب کنید به هیچ وجه کاغذ روغنی معمولی استفاده نکنیداس500یک نوع بهبود دهنده هست.حتما اگر نان خوب میخواهید ازاین بهبود کننده استفاده کنید .بهبود دهنده پودر سفید رنگیه که برای بهبود دادن به کیفیت اردهای بی‌کیفیت ایران استفاده میشه وماندکاری نان می‌بره یک کاسه آب هم داخل فر میزاریم تا نان خشک نشه .دوستانی که از دستورات استفاده میکنن من به هیچ وجه راضی نیستم مگر باذکر منبع برای این دستورات زمان وتایم زیادی صرف شده وجز آموزشها هست.با کم وزیاد کردن مواد از دستورات استفاده میکنیدوبه اسم خودتون میزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛