#بورک_اسفناج
مواد لازم :
یوفکای باقلوا 500 گرم(24 عدد)
اسفناج 500 گرم
پیاز 500 گرم(4_5)عدد
روغن مایع از نصف استکان کمی بیشتر
نمک 1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس :
کره 100 گرم
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 استکان
برای رویه :
باقیمانده سس را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و رومال کنید.
طرز تهیه :
پیاز ها را تفت داده سپس اسفناج را اضافه کرده تفت بدید تا آب اسفنجها کشیده شود.ادویه جات را اضافه کرده مخلوط کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.من چون عجله داشتم بورک ها را داغ پیچیدم.
برای سس کره را ذوب کرده بقیه مواد را اضافه مخلوط کنید.
از یوفکا 4 عدد برداشته و روی بقیه را دستمال تمیز بکشید که خشک نشوند.
بین 4 یوفکا را سس مالیده روی هم بچینید و روی لایه ی آخر خیلی کم سس بمالید.از قسمت پهن باقلوا مواد میانی را بگذارید و رول کنید.تمام یوفکاها را به همین صورت آماده کنید.اگر از سس اضافه ماند با روی یوفکاها را رومال کنید.اگر نه یک قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک فرچه روی بورک ها را رومال کنید.در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی زیر و روی بورکها کاملا برشته شود بپزید.
نکته :
هر بورک از 4 لایه یوفکا درست میشود.
سسی که آماده کردم کافیست.
اگر خواستید میتونید با پنیر ، مایع ماکارونی ، سیب زمینی درست کنید با همه ی اینها بورکمون خوشمزه میشود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛