آرد گندم یا سفید ۲ لیوان هویج ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم حدودا ۸ تا ۱۰ عدد شکر ۲ لیوان (من یه خرده کمتر ریختم) آب ۲ لیوان زعفران به میزان لازم گلاب ۱/۴ لیوان کره ۱۰۰ گرم روغن مایع نصف لیوان کمی بیشتر در مورد آرد این حلوا بخواید رنگش تیره نسه خیلی بهتره از آرد سفید (آرد قنادی) استفاده بشه . هویج رو پوستش رو کندم . بعد با کمی آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت آب نداشته باشه . بعد که پخت میکس کردم توی غذاساز یا مخلوط کن بریزین . رنده هم اگه کردین باز خوب با گوشت کوب له کنین تا حسابی له بشه . این از پوره کردن هویج . برای تهیه شربت ، شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو هم اضافه کردم و از حرارت برداشتم . آرد رو الک کردم . بعد داخل تابه با حرارت کم بو دادم (تفت دادم ) .زیاد توی این حلوا نزارین رنگ آرد تیره بشه اون وقت حلوا خوش رنگیش رو از دست میده . وقتی آرد رو تفت دادم دوباره الک کردم . این خیلی مهمه توی حلواهاتون هم آرد رو اول و هم بعد از تفت دادن الک کنین تا گوله نشه . بعد روغن و کره رو اضافه کردم و کمی تفت داد، و بعد پوره هویج رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم و شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا جمع بشه . من داخل نون تارت ریختم . آماده از لوازم قنادی ها هست . با این مقدار ۶۰ تا حلوا به این شکل شد . یه بشقاب کوچولو هم موند که به پسرم دادم خورد 🙂 حلوا رو که می خواید داخل قیف بریزین حلوا نباید خیلی گرم و نباید خیلی سرد باشه . از گرمی که افتاد داخل قیف همراه ماسوره هر طرحی بخواید من از ماسوره 1M استفاده کردم ریخته بشه . اگر دیدین نمی تونین کار کنین یه کم سر قیف و ماسوره رو با روغن چرب کنین تا راحت بشه کار کرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛