#لوکوم_انار
بهترین کارها در پیش خدا نگهداری زبان است. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال)
لوکوم از شیرینی های ترکیه ای که در طعم و مزه های مختلف تهیه میشه ، که میشه با انواع میوه و آب میوه تهیه و مغزیحات تهیه کنید .
قبلا لوکوم پرتقالی درست کردم . این بار لوکوم انار که حسابی خوشمزه و عالیه🤗 . یکی از ایده های یلدایی می تونه باشه .
آب انار ۲ لیوان
شکر ۵ ق غ
نشاسته گندم ۴۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)
کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل به میزان لازم
برای آب انار از آب انار طبیعی استفاده کنید .
آب انار و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم . از وقتی که به جوش می رسه ، حدودا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بمونه و مدام هم باید زده بشه تا به غلظت برسه .
آخر کار کره رو ریختم و بعد از ترکیب شدن از حرارت برداشتم . همون طور گرم هست یک ظرفی رو کفش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و مواد لوکوم رو ریختم و صاف و یکدست کردم و روش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و در یخال ۵ ساعتی گذاشتم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و در یک دیس برگردوندم و به شکل دل خواه برش دادم .
پ.ن :
جای ظرف نسطح مربع یا مستطیل میشه در فنجان چرب شده ریخت و بعد از خارج کردن از یخچال و خارج کردن از فنجان در پودر نارگیل غلتوند و برش دایره وار داد.
نشاسته هم ترجیحا نشاسته گندم باشه که بهتر هست ، نشاسته ذرت اگر استفاده کنید دیرتر سفت میشه و شل می مونه .
این لوکوم رو می تونید با طعم و آب میوه دلخواه خودتون به همین شکل و با همین میزان مواد درست کنید ، فقط میزان شکر رو بسته به آب میوه تون تنظیم کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛