#کیک_کاسترد
دروغ، درى از درهاى نفاق است . پیامبر اکرم (ص) (کنز الاعمال)
سلام عزیزان عیدتون مبارک🌹🌹.
.
کیک درستیدم به این مناسبت کیکی بسیار خوشمزه و عالی و با بافتی خوب .
خیلی هم راحته و ساده است .
دوستان با پودر کاسترد هم دسر درست کردم و هم شیرینی و این هم از کیک 😀. .
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف لیوان ، ۱۲۰ میلی
روغن مایع نصف لیوان ،۱۲۰ میلی
شکر ۱ لیوان ،۲۱۰ گرم
آرد سفید یک و دو سوم لیوان ، ۲۵۰ گرم
پودر کاسترد ۲ ق غ (هایپر مارکت ها و لوازم قنادی ها دارن )
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابی کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روعن رو اصافه کردم و کمی هم زدم و بعد شیر رو اضافه کردم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاسترد رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده (
#روغن_جدا_کننده_معصومه ) چرب کردم و مایه کیک رو داخل قالب ریختم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم .
دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین .
قطر قالب من میان تهی به قطر ۲۴ سانت هست .
بعد از پخت و کمی خنک شدن از قالب خارج کردم و بعد از اینکه کیک خنک شد کرم رو روش ریختم .
برای تهیه کرم ، یک تا دو قاشق پودر کاسترد و یک قاشق شکر و یک لیوان شیر سرد و پودر زعفران رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه مثل حالت فرنی .
بعد هم کرم رو روی کیک ریختم .و خلال پسته و خلال بادام هم روش ریختم .
پی نوشت : روغن جدا کننده ۵۰ گرم کره یا روغن جامد + ۵۰ گرم روعن مایع + ۵۰ گرم ارد سفید رو با همزن برقی ۷ الی ۸ دقیقه بزنین . این میشه روغن جدا کننده توی طرف درب بسته تا ۳ الی ۴ ماه توی یخچال نگه داری کنین و هر وقت خواستین مقداری ازش بردارین و به قالب بزنین تا کیک راحت از قالب بیرون بیاد ، ارده هم گزینه خوبیه برای جرب کردن قالب .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛