🧂 ۱_برای حل مشکل شور شدن غذا یک قاشق نوشابه داخل غذا بریزید. ۲_یا برای رفع شوری غذا از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بکنید به چند تیکه بزرگ برش بزنید و داخل خورشت بندازید و بعد از حدود نیم ساعت آنها را از خورشت خارج کنید. ۳_برای غذاهایی که فکر می کنید سیب زمینی ممکن است طعم آن را خراب کند مثل آش رشته که شور شده و … می‌توانید مقداری خمیر با آرد گندم درست کنید. آن را به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید و داخل خورشت خود بیندازید. بعد از نیم ساعت که داخل خورشت جوشیدند آن‌ها را از خورشت خارج کنید. نگران نباشید خمیر سریع سفت می شود و اصلا داخل غذا پخش نمی شود. ۴_اضافه کردن شکر یا مواد اسیدی اضافه کردن اینگونه مواد باعث مخفی شدن مزه شوری غذا میشود. مواد اسیدی مانند : عصاره مرکبات ، سرکه ، گوجه فرنگی و ترشی که میتوانید نسبت به طعم غذا از آنها استفاده کنید. ۵_اضافه کردن آب اگر غذا یا خورشت های آبکی درست کرده اید مقداری آب به آن اضافه نمایید . در صورتیکه میتوانید قبل از اضافه کردن آب مقداری از آب شور داخل غذا را خالی کنید سپس مقداری آب به آن اضافه کنید. ۶_برای گرفتن شوری ترشی آب آن را بریزید و بجای آن آب جوشیده سرد به ترشی اضافه کنید. همچنین کلم و هویچ، ذرت به ترشی شوری آن را کم می کند. ۷_ برای گرفتن شوری خیار شور آب آن را بریزد و به آن آب جوشیده سرد اضافه کنید. یا موقع مصرف آن حدود نیم ساعت آن را در آب قرار دهید تا شوری آن برود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛