#کیک_آبجوش
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آب جوش ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
پودر کاکائو ۱ ق غ
برای بدون فر اول شعله رو با حرارت ملایم روشن کردم .شعله پخش کن قرار دادم و بعد تابه رو روی شعله پخش کن گذاشتم .دو لا کاغذ روغنی هم انداختم . یک ربع گداشتم بمونه روی حرارت .
توی این مدت رفتم سراغ مواد کیک
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم ، وانیل هم ریختم .روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . آب جوش رو کم کم اضافه کردم و مرتبا هم زدم .وقتی آبجوش می ریزیم باید سریع عمل کنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم .
میشه کیک رو دو رنگ درست کرد یا تک رنگ . میشه به مواد پودر کاکائو ریخت و حتی زعفران . من دو رنگ کردم .
مواد رو دو قسمت کردم ، به یکی ۱ ق غ پودر کاکائو و به دیگری ۱ ق غ آرد سفید اضافه کردم .
داخل تابه اول از مواد ساده ریختم و بعد از مواد کاکائویی به صورت نامنظم روس ریختم و با سیخ چوبی کمی طرح زدم .
در تابه رو بستم و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه موند که با خلال دندون پخت کیک رو چک می کنیم .
بعد برگردوندم تا کمی رویه هم تغییر رنگ پیدا کنه و حدود ۵ دقیقه موند .
بعد از پخت کاغذ روغنی رو کندم و روی توری قرار دادم تا خنک بشه و به دل خواه برش دادم .
نکات : لاستیک نارنجی دور تابه دو طرفه رو برای پخت کیک حتما بیرون بیارید .
اگر بخواید در فر بپزید قالب به قطر ۲۰ الی ۲۳ مناسب هست ، دمای فر ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه حتما چک کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛