𓂃◌𓈒𓐍 *پیمانه ← لیوان دسته دار فرانسوی* -,✎مواد لازم برای خمیر: 2.5-3 لیوان آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر کره همدمای محیط 70 گرم ¼ فنجان روغن زیتون 1 قاشق چایخوری سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ -,✎مواد داخل کیش: ½ کیلو اسفناج شسته و خورد شده 1 پاکت کوچک خامه 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان چدار رنده شده -`,✎طرز تهیه : ابتدا در ظرفی مواد مایع خمیر رو مخلوط کرده، سپس آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و ورز بده تا خمیری به دست بیاری که به دست نچسبه خمیرُ در سلفون بپیچ و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت بده، پس از استراحت، سطح کارُ آردپاشی کن، خمیرُ با کمک وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کن، کف قالب تارت رو چرب کرده و خمیرُ داخلش قرار بده، اضافات خمیرُ برش بزن، روی سطح خمیرُ با چنگال سوراخ کرده و سپس در فر 180 درجه به مدت 7-8 دقیقه بپز تا کمی تغییر رنگ بده (در این مرحله هيچوقت به طور کامل نپز) حالا اسفناج ها رو در قابلمه بپز تا آبش تموم بشه، بعد بصورت فشرده روی خمیر می چینی، در ظرفی پنیر چدار و تخم مرغ و خامه رو بریز و با هم مخلوط کن و روی اسفناج بریز و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10الی15 دقیقه بپز تا روش طلایی بشه، اگه روش طلایی نشد، حدود ۳ دقیقه گریلُ روشن کن، پس از پخت قالبُ از فر خارج کرده و کیش رو از قالب خارج کن، سپس روی سینی توری قرار بده تا خنک بشه، برش زده و سرو کن. نوش جان☻❤︎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛