خورش_تره برای این نوع خورشت معمولا از لوبیای سفید یا چیتی استفاده میکنن میتونید از گوشت گوساله یا گوسفندی هم استفاده کنید من از گوشت گوساله استفاده کردم اگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید گوشت ولوبیا رو همزمان بپزید ولی گوشت گوساله دیر پز تره نیم پز که شد لوبیای خیس شده اضافه کنید گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم لوبیا یک پیمانه تره ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم پاک شده وخرد شده (تره سبزی خوردن) لیمو عمانی چند عدد رب یک قاشق سرپر روغن ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم چند قاچ گوجه فرنگی در صورت تمایل اختیاریه میتونید نزنید یک قاشق مرباخوری گرد لیمو در صورتی که ترشیش کم باشه‌دیدید ترشی با لیمو عمانی خوبه نریزید لوبیا رو شب خیس کنید یکی دو بار آبشو عوض کنید یک عدد پیاز نسبتا بزرگ را خرد کنید وتفت بدید گوشت رو بهش اضافه میکنیم تا با هم سرخ بشن وقتی که سرخ شد زردچوبه میزنیم وباهاش تفت میدیم آب جوش را به اندازه ای میریزیم تا تماما روی گوشت رو بگیره(کمی بیشترهم) ودرشو میزاریم تا گوشت نیم پز بشه لوبیا رو اضافه کنید و دوباره درشو بزارید در این فاصله تره رو تفت میدهیم کمی‌روغن میریزیم وسرخ میکنیم به اندازه سبزی قورمه سبزی سرخ نمیشه بعضیا سرخ نمیکنن همین جوری میریزین من سرخ میکنم وقتی سرخ شد یک قاشق رب هم باهاش تفت بدید نیم ساعت اخر همراه چند عدد لیمو ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وبریزید تو خورشت وبزارید بپزه وجابیفته وقتی خورشت پخت چند قاچ گوجه فرنگی به همراه یک قاشق مرباخوری گرد لیمو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه خورشت کاملا جا افتاده ونوش جان بفرمایید چاشنی این خورشت معمولا آبغوره یا گرد لیمو عمانی ست بعضیا آبلیمو میریزین من دوست ندارم طعم سوپ میگیره ، همین تره سبزی خوردنه. سبزی این خورشت نباید چرخ شه حتما با دست ریز خورد شه. حتما یک تکه استخوان هم با گوشت باشه تا طعم خورش لذیذتر بشه میتونید حدود ۵۰ گرم جعفری هم باهاش خرد کنید خوشمزه میشه این خورشت با سیب زمینی سرخ شده 👌🏻😉 حتما آب جوش بریزید آب سرد باعث دیرپز شدن گوشت میشه میتونید همراه زردچوبه فلفل هم با گوشت تفت بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛