هر که خوش نیت باشد ، روزی اش افزایش می یابد. امام باقر (ع) (کافی) یک پای خوشمزه و مناسب فصل😀😍 . برای خمیر پای آرد سفید ۲۴۰ گرم حدودا یک و دو سوم لیوان کره خنک ۱۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم حدودا ۳ ق غ نمک نوک قاشق شیر خنک (سرد) ۵ تا ۶ ق غ کره حتما برای پای باید خنک باشه و از یخچال بلافاصله در بیاد . حتی چند تکه کنین و می تونین مدتی بزارین فریزر . آرد الک شده به همراه شکر و نمک مخلوط . کره رو اضافه کردم و توسط نوک انگشتان مخلوط کردم حالت خرده هستش کم کم شیر رو اضافه کردم و با نوک انگشتان مخلوط کردم تا جایی شیر اصافه بشه که خمیر بشه . نکته بسیار مهم خمیر پای و تارت ها ورزدادن نمی خواد فقط در حد مخلوط شدن و توسط نوک انگشتان . خمیر حالت یکدست نیستش و کاملا طبیعی هست در پای . خمیر رو در کیسه فریزر قرار دادم و به مدت بک ساعت در یخچال استراحت داشته باشه . . برای مواد میانی زردآلو نیم کیلو (حدودا ۱۲ عدد) پودر شکر یا شکر ۸۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (بسته به شیرینی زردالو توجه بشه) آرد ذرت ۲ ق غ آب لیمو ترش ۱ ق غ پودر هل نصف ق چ بادام یا گردو خرد شده ۴۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) (ترکیب زردالو و بادام بهتر است ) روی زردالو ها آب جوش ریختم و چند دقیقه گداشتم موند و بعد راحت پوستشون رو جدا کردم . هسته هاش رو هم در اوردم و بعد میکس کردم و پوره بشه . پوره زردآلو رو همراه با پودر شکر و آرد ذرت پودر هل و آب لیمو مخلوط کردم . . خمیر رو بعد از استراحت با وردنه باز کردم نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم بعد داخل قالب به قطر ۲۴ سانت قرار دادم و پهن کردم و با چنگال کف قالب کمی سوراخی ایجاد کردم . از مواد میانی ریختم و بعد روش بادام ریختم . (پوست بادام ها رو من گرفتم کمی در اب جوش قرار دادم و پوستش رو گرفتم و خرد کردم ) مجدد مقداری از خمیر رو قالب زدم و روی مواد چیدم . یک عدد زرده تخم مرغ و با ۱ ق م شیر مخلوط و برای رومال خمیر زدم . قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛