#پای_زردآلو
هر که خوش نیت باشد ، روزی اش افزایش می یابد. امام باقر (ع) (کافی)
یک پای خوشمزه و مناسب فصل😀😍 .
برای خمیر پای
آرد سفید ۲۴۰ گرم حدودا یک و دو سوم لیوان
کره خنک ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم حدودا ۳ ق غ
نمک نوک قاشق
شیر خنک (سرد) ۵ تا ۶ ق غ
کره حتما برای پای باید خنک باشه و از یخچال بلافاصله در بیاد . حتی چند تکه کنین و می تونین مدتی بزارین فریزر .
آرد الک شده به همراه شکر و نمک مخلوط . کره رو اضافه کردم و توسط نوک انگشتان مخلوط کردم حالت خرده هستش کم کم شیر رو اضافه کردم و با نوک انگشتان مخلوط کردم تا جایی شیر اصافه بشه که خمیر بشه .
نکته بسیار مهم خمیر پای و تارت ها ورزدادن نمی خواد فقط در حد مخلوط شدن و توسط نوک انگشتان . خمیر حالت یکدست نیستش و کاملا طبیعی هست در پای .
خمیر رو در کیسه فریزر قرار دادم و به مدت بک ساعت در یخچال استراحت داشته باشه . .
برای مواد میانی
زردآلو نیم کیلو (حدودا ۱۲ عدد)
پودر شکر یا شکر ۸۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (بسته به شیرینی زردالو توجه بشه)
آرد ذرت ۲ ق غ
آب لیمو ترش ۱ ق غ
پودر هل نصف ق چ
بادام یا گردو خرد شده ۴۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) (ترکیب زردالو و بادام بهتر است )
روی زردالو ها آب جوش ریختم و چند دقیقه گداشتم موند و بعد راحت پوستشون رو جدا کردم .
هسته هاش رو هم در اوردم و بعد میکس کردم و پوره بشه .
پوره زردآلو رو همراه با پودر شکر و آرد ذرت پودر هل و آب لیمو مخلوط کردم . .
خمیر رو بعد از استراحت با وردنه باز کردم نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم بعد داخل قالب به قطر ۲۴ سانت قرار دادم و پهن کردم و با چنگال کف قالب کمی سوراخی ایجاد کردم .
از مواد میانی ریختم و بعد روش بادام ریختم .
(پوست بادام ها رو من گرفتم کمی در اب جوش قرار دادم و پوستش رو گرفتم و خرد کردم )
مجدد مقداری از خمیر رو قالب زدم و روی مواد چیدم .
یک عدد زرده تخم مرغ و با ۱ ق م شیر مخلوط و برای رومال خمیر زدم .
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛