نخست اندیشه کن آن گاه سخن گوی تا از لغزش ها در امان باشی. امام علی (ع) (غررالحکم) حلوای گل سرخ از حلواهای خیییلی خوشمزه و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین حلواهای بوتیکی هست. حلوای مدرن و بوتیکی که بی نهایت پر طرفداره . آرد ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) کره ۵۰ گرم روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ گلاب یک چهارم لیوان پودر گل محمدی (گل سرخ) ۳ ق غ پودر بادام یا پودر گردو ۴۰ گرم (۳ ق غ) پودر هل نصف ق چ اگر آرد سفید استفاده بشه در این حلوا بهتره رنگش تغییر نمی کنه در این صورت استفاده از ارد نونوایی موردی نداره . آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم با حوصله تفت دادم حدودا ۳۰ دقیقه اما طوری که تغییر رنگ پیدا نکنه زیاد و فقط خامی آرد گرفته بشه . در این حلوا ارد نباید تغییر رنگ پیدا کنه تا خوش رنگ بمونه حلوا . بعد کره و روغن رو اضافه کردم . کره خوش طعم می کنه استفاده کنید و یا جاش می تونید روغن جاند هم بریزید این دو ترکیب عالی هست . میزان روغن معمولا در خلوا چشمی و تقریبی هست توجه کنید. پودر بادام ( و یا پودر گردو هم میشه ولی باز با پودر بادام رنگش بهتر میشه ) رو داخلش ریختم و یک کم روی حرارت تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و بالافاصله گلاب رو کم کم ریختم . به یک باره گلاب رو نریزید کم کم بریزید اگر دیدید کافیه زیاد نریزید تا شل نشه حلوا و بعد پودر قند الک شده و پودر گل محمدی و پودر هل رو اضافه کردن و همه رو با هم مخلوط کردم تا حلوا یکدست بشه . اگر خیلی سفت بود می تونید کمی گلاب و یا حتی روغن بریزید باز در ریختن احتیاط کنید که حلوا رو شل نکنید . این حلوا رو میتونید ساده و یا به صورت قالبی درست کنید . من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و راحت بیرون میاد .داخل فریزر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . برای من حدودا نزدیک ۲۰ عدد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛