"شنیتسل مرغ با سس قارچ" سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد نمک فلفل سیاه تخم مرغ 3 عدد آب 3 قاشق سوپخوری زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن آرد سفید 2 پیمانه پودر سوخارے 2 پیمانه روغن براے سرخ ڪردن قارچ به میزان دلخواه پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره آب سرد 1 پیمانه اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛