خاگینه گل محمدی
تخم مرغ ۶ عدد
پودر گل محمدی۶ ق سرپر
آرد دوق سرپر
بکینگ پودر ۱ ق چ.
شیر یا آب ۲ ق س.
گردوی خیلی ریز ۲ تا۳ ق
روغن مایع برای سرخ کردن ۲ ق س
وانیل. ۱/۲. ق چ
شربت خاگینه
شکر ۲ پ.
آب ۱پ.
گلاب نصف پ
بعد از اینکه شکر ذوب شد وشربت به جوش آمد ۱۵ دقیقه با شعله کم بجوشد تا به قوام برسد
طرز تهیه
همه مواد خاگینه بجز روغن مایع وگردو را درظرفی بریزید وبا همزن حدود ۲دقیقه بزنید تا مواد به خرد هم برون وحجم موواد افزایش یابد بعد گردو را اضافه کرده در تابه ۲۵ سانتی روغن بریزید ومایع خاگینه را درون تابه ریخته صاف کنید دم کنی بگذارید وقتی خودش را گرفت وانگشت زدید دیدید سفت هست برگردانید طرف دیگر هم سرخ شود ۱۰ دقیقه کافی است با حرارت کم
حالا خاگینه که دوطرفش سرخ شده را کنار گذاشته یا دوق روغن مایع را داخل مواد خاگینه ریخته در قالب سیلیکونی بریزید و با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید وشربت خنک را روی خاگینه داغ بریزید واجازه دهید جذب شود برش بزنید وبا پودر پسته یا نارگیل یا هر چیز دیگر تزیین کنید
نوش جان
عزیزان من بانصف مواد درس کردم توقالب سایز ۲۰
واینکه به جای شیر ماست رو با یک ق غ اب رقیق کردم زدم وداخل شربت هم من یک ملاقه شربت زعفرونی زدم وپودر هل وانیل هم زدم بهش که خوش عطرباشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛