#خورشت_انار تیکه های مرغ رو من با روغن و حرارت ملایم سرخ کردم بعد یک عدد پیاز نگینی ریزتفت دادم مرغ سرخ شد و زردچوبه وکمی دارچین و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه ونمک زدم یک لیوان آب انار روبه مرغ اضافه کردم یک ساعت ونیم بعد وقتی کاملا مرغمون پخت یک پیاز رو ریزخورد کردم وبه همراه یک لیوان انار دون شده تفت دادم و دو قاشق غذاخوری رب انار زدم وبه مرغ اضافه کردم هست (اگه انار کمی ترش بود شکر اضافه کنیدکه ملس بشه) ک من انارم شیرین بودشکر نزدم میزاریم تا خورشت جابیافته این خورشت باید آب کمی داشته باشه . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱