مرغ مجلسی مواد لازم: ۴تکه مرغ(دو تکه ران،دو تکه سینه) پیاز متوسط دوعدد هویج متوسط دو عدد فلفل دلمه یک چهارم از یک عدد(ترجیحا قرمز) رب گوجه دو قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل آب لیمو یا آب نارنج دوقاشق غذاخوری زعفرون سابیده شده ساقه کرفس(نصف پیمانه) یا ساقه جعفری ده عدد . ۱.اول مرغ هام رو جداگونه در روغن سرخ کردم. بعد داخل یک ماهیتابه ،پیازهام رو که خیلی ریز خرد کردم‌رو تفت دادم و بهش نمک زدم.(فقط تفت دادم،سرخ نکردم).پیازم که سبک شد،فلفل دلمه ی خرد شده،هویج و رب گوجه رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم تا رب گوجه ،خامیش گرفته بشه.ساقه کرفس رو اضافه کردم و در انتها زعفرون دم کشیده رو اضافه کردم. ۲.دولیوان آب جوش اضافه کردم و وقتی سس به قل قل افتاد،مرغ هام رو توی سس چیدم.بهش کمی نمک زدم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با شعله کم بپزه.یک ساعت بعد،دو قاشق اب نارنج(لیمو) اضافه کردم و در انتهای پخت فلفل سیاه اضافه کردم.سس رو چشیدم و مزه ها رو میزون کردم. مرغ باید داخل سس پخته بشه،پس قابلمه یا ماهیتابه بزرگی انتخاب کنید طوری که تکه های مرغتون کف قابلمه چیده بشه. اگر از ساقه جعفری استفاده میکنید،میتونید در انتهای پخت خارجش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛