طرز تهیه حلیم وبادمجون اصفهان آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت مواد اولیه : برای 5 نفر بادمجان 500گرم گوشت با استخوان 250گرم کشک نصف فنجان عدس 1فنجان پیاز 1عددبزرگ زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم نعناع 2قاشق سوپخوری طرز تهیه پیازداغ: پیازراخلالی خردکرده سرخ کنیددراین مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کنیدوبگذاریدروی حرارت عسلی شود نعناوزردچوبه رابه آن اضافه بعدازچنددقیقه حرارت راخاموش کنید. گوشت رابه همراه پیازوزردچوبه روی حرارت قراردهیدنیم پزکه شدعدس رابه آن اضافه کنیدتاکامل بپزد.درآخرنمک رااضافه کنیدتاگوشت دیرپزنشود.بادمجانهارانیز سرخ کنیدوباآب گوشت بپزیدوکاملا بکوبید.استخوانهای گوشت راکه باعدس پختیدجداکنیدو بکوبیدسپس با پیازداغ و بادمجان مخلوط کنید.وقتی کمی ازحرارت افتادکشک رااضافه کنید. نکته 1.میتوانید کمی کشک را بازعفران دم کرده مخلوط وتزیین کنید. 2.اگردوست ندارید پیاز زیردندانتان بیایدبهتراست پیازسرخ شده رابا بادمجان بکوبید بعدنعناداغ اضافه کنید. 3.هرچه پیازداغ بیشترباشد کشک وبادمجان بی نظیرتری خواهیدداشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛