فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: آب جوشیده به مقدار لازم( بزارید آب ته نشین بشه و خنک ) نمک به مقدار لازم(به مقدار که آب شور شود)حتما از نمک سنگ استفاده کنید . ترخون خشک یا تر یا نعناع و یا شوید به مقدار لازم چند حبه سیر خیار قلمی تازه و ترد اگه محلی باشد چه بهتر (حتما خیار بوته ای باید باشه با خیار درختی اصلا نمیشه) داخل هر بطری ۱/۵ یک الی دو قاشق سرکه سفید ریخته بشه و میتونید نریزید و از چند تا برگ میم(انگور) هم داخلش استفاده کنید که هم ترد میکنه و هم ترش عالیه فلفل قرمز داخل هر بطری یک قاشق چایی خوری میتونید از فلفل قرمز درسته هم استفاده کنید. ادویه معطر (خورشتی) یک قاشق چایی خوری .(دلبخواهیه میتونید نریزید) نکته: آب کاملا خنک شده باشد و بهتره که نمک رو داخل اب جوش حل کنید و بعد داخل بطری بریزید _داخل ظرف ۱/۵ لیتری یا هر ظرف دیگری که سر ظرف محکم بسته بشه. _درب ظرف محکم بسته شده باشد و بعد از یک روز در ظرف رو باز کنید اگر شوری خیار شور کم بود کمی نمک اضافه کنید چون اگر نمکش کم باشه خیار شور ترد نمیشه و له میشه. _بعد از روز دوم یا سوم در جای خنک قرار بگیرد. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛