مرغ تنوری
مرغ به تعداد لازم
پیاز ۱ عدد
سس مایونز ۱ ق غ
ماست ۳ ق غ
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به میزان لازم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آب لیمو ۲ تا ۳ ق غ
روغن زیتون به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و فلفل دلمه ای هم خرد کردم .
روی تکه های مرغ برش دادم تا وقتی بخوام بزارم مزه دار بشه بهتر مواد نفوذ کنه .
داخل یه ظرف پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفا و زردچوبه و پاپریکا ، سس و ماست و روعن زیتون و آب لیمو رو ریختم و مرع رو به این مواد آغشته کردم و در طرف رو گداشتم و توی یخچال یه شب تا صبح بمونه و مزه دار بشه .
از سیر و یا پودر سیر هم می تونین استفاده کنین .
بعد از مزه دار شدن از کلیه مواد مرغ رو جدا کردم .
داخل یه ظرف مناسب که قراره بره داخل فر یه قاشق کره که اب کردم و ریختم .
مرغ ها رو چیدم .
اون موادی که مرغ رو گذاسته بودم مزه دار بشه فلفل دلمه ای هاش رو جدا کردم و کمی بهش آب اضافه کردم و بعد از صافی رد کردم تا پیاز هاش جدا بشه و بعد روی مرغ ها ریختم تا جایی که تقریبا رویه مرغ رو بگیره . فلفل دلمه ای ها رو و یه هویج رو هم حلقه ای کردم و توش قرار دادم .
روی ظرف فویل پیچیدم و بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت با فویل گذاشتم و بعد فویل رو برداشتم و روی مرغ ها رو با قلمو زعفران و کره زدم و در فر دوباره قرار دادم یک ساعت دیگه هم موند . گاهی اوقات هم از اون مواد سس روی مرع ها می ریختم .
می تونین گریل هم اخر کارروشن کنین .
اون سیب زمینی ها هم مثلا تنوریه . سیب زمینی ها رو شستم و با پوست خرد کردم و بعد شستم .
و بهش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون زدم و داخل ظرفی چیدم و داخل فر نیم ساعتی قرار دادم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛