بادمجان کباب لقمه ای🍆 3عدد بادمجان دلمه ای 250 گرم گوشت چرخ کرده 2تا3قاشق غذاخوری روغن 1عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1مشت جعفری فلفل سیاه فلفل قرمز پرک ترک یا پول بیبر نمک 👈برای پوره سیب زمینی 3 عدد سیب زمینی 1 قاشق مربا خوری کره نصف استکان شیر 1 قاشق چایخوری نمک 👈برای روی غذا پنیر کاشار یا پیتزا رنده شده فلفل قرمز 👈برای چرب کردن بادمجان ها نصف استکان روغن 1 قاشق چایخوری نمک 👈برای سس 1لیوان آب یک ق غ رب گوجه فرنگی 👈طرز تهیه بادمجان ها را به صورت ضخیم برش بزنید روی آنها را با مخلوطی از روغن و نمک روغن اسپری کنید و یا با فرچه بمالید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 250 درجه از قبل بپزید، وقتی بادمجان ها در فر سرخ شدند از فر خارج کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی ها را آبپز کنید له کنید و با ، شیر ،کره و نمک را مخلوط کنید و آنها را درون قیف بریزید و کنار بزارید گوشت چرخ کرده را با روغن به مدت 3-4 دقیقه تفت بدید .، سپس پیاز سرخ شده را اضافه کنید و سپس ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، در آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید. با یک قاشق وسط بادمجانها را کمی فشار داده و گود کنید و مقداری مواد از مواد گوشتی را در قسمت گود بریزید سپس پوره سیب زمینی را با قیف روی مواد گوشتی پایپ کنید و پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و فلفل قرمز را اضافه کنید و بپاشید.برای سس رب و آب را مخلوط کرده سس گوجه فرنگی را کناره بادمجانها اضافه کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه بپزید تا پنیر آب شود و سرخ شود.نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛