#کیک_اسفناج
🔷مواد لازم
🔹حدود 1 دسته اسفناج (1 پیمانه پوره اسفناج)
🔹3 تخم مرغ
🔹1ونیم پیمانه شکر یا کمتر
🔹حدود نیم پیمانه شیر پرچرب یا خامه
🔹2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🔹2 پیمانه آرد، الک شده
🔹وانیل
🔹10 گرم بکینگ پودر
-
🔷برای خامش:
🔹200 میلی لیتر خامه
🔹1 بسته پودر کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی
-
♨️طرز تهیه
اسفناج هارو بشورین و 5 دقیقه در آب جوش بپزین، بعد پوره کنبن در مخلوط کن.تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، حدود 5-6 دقیقه. بعد شیر و نشاسته رو مخلوط کنین و اضافه کنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کنید و مخلوط کنین و سپس مواد خشک رو که باهم الک کردین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب کمربندی که چرب کردین و آرد پاشیدین و یا کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.بعد که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین.
برای خامش، همه موادو خوب بزنین تا فرم بگیره.
اطراف کیک رو با پودر پسته و یا خرده های کیک تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛