پاستا قارچ و پنیر😍😍 مواد لازم: 300 گرم پاستا 100 گرم چرخ کرده 10 عدد قارچ 1 عدد پیاز 3 حبه سیر 2 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2 لیوان نخود فرنگی 200 میلی لیتر خامه 100 میلی لیتر شیر (یا در مجموع 300 میلی لیتر شیر (1.5 لیوان) 1 قاشق مرباخوری نشاسته) 2 قاشق غذاخوری پارمسان آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک طبق ذائقه پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه: پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،روغن را در یک تابه گرم کنید،پیاز و سیر خرد شده را 1 دقیقه تفت دهید، سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند بعد قارچ ها را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید بعد رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده، نمک و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید وقتی گوجه ها نرم شدن مخلوط خامه و شیر را روی آن بریزید،و اجازه دهید 3-4 دقیقه روی حرارت کم بپزد بعد پارمسان و نخود فرنگی را اضافه کنید، سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،سپس پاستا را کف ظرف مناسب پخت بریزید و روی آن پنیر بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود،نوش جان 🧡 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛