فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱_ روغن زیتون یا روغن مایع به اندازه کافی ۲_سیر ۱ بوته له شده یا ساطوری ۳_کمی نمک وفلفل و آویشن اگه نخواستیم میتونیم نمک وفلفل وآویشن نریزیم که رنگ روغن روشن باشد سیر را له کرده وکمی پودر آویشن ونمک وفلفل با سیر له شده مخلوط کرده وداخل شیشه میریزیم وبعد روی آن را با روغن پر کرده ودرش را میبندیم ۲۴ ساعت در یخچال میگذاریم وبعد از ۲۴ ساعت وقتی آنرا استفاده میکنیم اصلا وقتی داخل غذا میریزیم اصلا دهانمان بوی سیر نمیدهداز این سس برای فیله مرغ وهمچنین نان تست در سالاد سزار همینطور برای نان سیر برای کشک بادمجان و ماکارونی و نعناع داغ وآش رشته وخیلی غذاهای دیگر که میخواهیم در غذا سیر استفاده کنیم وطعم سیر داشته باشد ولی دهانمان بوی سیر ندهد برای انواع سالادها هم میشود درست کرد:ودر یخچال نگه داری میکنیم وتاشش ماه میتوانیم در یخچال نگه داری کردوهروقت روغن روی آن کم شد دوباره روغن بریزیم کاربرد زیادی در غذاها وسالادها داردحتما درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛