کیک قاشقی
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری (دلخواه)
پودر هل یا وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ، شکر، پودر وانیل یا هل رو با همزن دستی، سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه.
ماست و گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید.
یه سمتش که کمی سرخ شد، برگردونید.
کلا بهتره که موقع سرخ شدن، چند بار زیر و رو کنید تا دوطرفش یکدست رنگ بگیره.
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛