بشقاب مرغ و مارچوبه با سس خامه
برای 2 تکه سینه مرغ:
پاپریکا شیرین: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری(خیلی کم)
فلفلسیاه و نمک
شیر: 1 لیوان
(با ظرف در بسته، 1 ساعت درون یخچال بزارید)
بعد از یک ساعت، اونهارو خارج کنید، اجازه بدید هم دمای اتاق بشه (10 دقیقه) و بعد اونهارو داخل ماهیتابه داغ به همراه روغن زیتون (یا هر روغنی) بخوابونید. 2 الی 3 دقیقه بعد برگردونید، حرارت رو کم کنید و 2 دقیقه بعد شیر رو اضافه کنید.
عالیه! مرغ هارو خارج کنید.
یک عدد پیاز رو سرخ کنید تا کاراملی بشه! 5 قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان شیر، سیر تازه(یا خشک) و جعفری رو اضافه کنید (حرارت رو کم کنید) و مرغ هارو توی سس خامه بزارید. اجازه بدید 5-6 دقیقه بجوشه تا سس غلیظ بشه.
مارچوبه رو توی ماهیتابه داغ بریزید، نمک و فلفل بزنید و 3 دقیقه بعد یکم روغن زیتون بریزید. 2-3 دقیقه بعد آماده هست.
سِرو کنید و نوش جونتون.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛