#هویج_پلو 🍛 😋
.
🔸قبل از هر کاری برنجو با نمک خیس کردم.
گوشت چرخکرده رو با ی دونه پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل و زعفران ساییده ورز دادم و به شکل قلقلی های کوچولو دراوردم و بعد داخل روغن سرخ کردم. روغن باقیمانده از گوشتهای قلقلی رو کنار گذاشتم بری تهدیگ ی پیاز دیگه رو به صورت نگینی ریز خرد کردم با کمی زردچوبه تفت دادم تا سبک بشه. هویجهای خلالیو به پیاز داغ اضافه کردم کمی شکر (اختیاری) ریختم و با کمی زعفران آبزده و درب تابه گذاشتم تا با بخار و آب زعفران کمی نرم بشه.برنجو به صورت آبکش پختم. از روغنی که داشتم ته قابلمه ریختم، برای تهدیگ از نون و کنجد استفاده کردم.بعد یک لایه برنج؛ لایه بعدی هویج و پیاز و گوشت قلقلی همینطور تا اخر ادامه دادم و دم گذاشتم میتونید برنجو جداگانه پخته و موقع سرو، پلو و هویج تفتداده شده و گوشتو در دیس بکشید. بعد از حدود چهل دقیقه هویجپلو آماده اس
❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛