#شیرینی_کشمشی
با روغن مایع
با این رسپی هم شیرینی کشمشی های بازاری دارین و هم از روغن قنادی استفاده نمیکنین🥰
مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
پودرقند ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
وانیل نصف ق چ
کشمش ۵۰ گرم
زعفران چند قطره به دلخواه برای خوشرنگ شدن یا رنگ خوراکی
طرز تهیه:
اول کار حتما کشمش را بخیسانید و بعد ابکش کنید .
ترکیب تخم مرغ، پودر قند به همراه چند قطره زعفران یا رنگ خوراکی با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه
سپس روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم می زنیم
همزن روکنار میزاریم و در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو روی مواد در چند مرحله قبلی الک میکنیم و طی چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم
سپس کشمشی که فقط کمی رطوبت داره رو هم با یک ق غ از آرد آغشته میکنیم بعد به آرومی مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه.
ته سینی کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با قیف با فاصله از هم پایپ کنید
اگه میخواهید شیرینی هاتون بعد از پخت حسابی ترک دار بشه، روش کمی پودر قند الک کنید و بعد توفر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه.
شیرینی رو از فر دربیارید و به محض اینکه از حرارت افتاد در ظرف در دار میزاریم.
برای اینکه شیرینی هاتون مدت بیشتری نرم و تازه بمونن یه تیکه کوچیک نون یا ی برش سیب هم تو ظرف شیرینی بزارید
خودتون میبینید که بعد از چند روز همهنوز
شیرینی هاتون نرم میمانن
این مقدار مواد حدود ۱۲ عدد شیرینی بهمون میده.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛