با روغن مایع با این رسپی هم شیرینی کشمشی های بازاری دارین و هم از روغن قنادی استفاده نمیکنین🥰 مواد لازم : آرد ۱۵۰ گرم پودرقند ۱۰۰ گرم روغن مایع ۹۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد بکینگ پودر یک چهارم ق چ وانیل نصف ق چ کشمش ۵۰ گرم زعفران چند قطره به دلخواه برای خوشرنگ شدن یا رنگ خوراکی طرز تهیه: اول کار حتما کشمش را بخیسانید و بعد ابکش کنید . ترکیب تخم مرغ، پودر قند به همراه چند قطره زعفران یا رنگ خوراکی با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه سپس روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم می زنیم همزن رو‌کنار میزاریم و در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو روی مواد در چند مرحله قبلی الک میکنیم و طی چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم سپس کشمشی که فقط کمی رطوبت داره رو هم با یک ق غ از آرد آغشته میکنیم بعد به آرومی مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه. ته سینی کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با قیف با فاصله از هم پایپ کنید اگه می‌خواهید شیرینی هاتون بعد از پخت حسابی ترک دار بشه، روش کمی پودر قند الک‌ کنید و بعد تو‌فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. شیرینی رو از فر دربیارید و به محض اینکه از حرارت افتاد در ظرف در دار میزاریم. برای اینکه شیرینی هاتون مدت بیشتری نرم و‌ تازه بمونن یه تیکه کوچیک نون یا ی برش سیب هم تو ظرف شیرینی بزارید خودتون میبینید که بعد از چند روز هم‌هنوز شیرینی هاتون نرم میمانن این مقدار مواد حدود ۱۲ عدد شیرینی بهمون میده. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛