#کبه_غذای_عربی
نظرتون راجع به آشنایی با غذاهای مختلف برای افطاری چیه؟؟ این غذا کپه است، اگه جنوب رفته باشین یا تو شهرتون فلافلی جنوبی باشه، احتمالا کپه رو دیدین. غذای معروف عربی که برای افطار هم خیلی مناسبه، کپه با وجود اینکه جز غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند. البته کالریش به خاطر برنج کماکان بالاست! ولی خوب برای روزه دارا وعده خوبی محسوب میشه! درستش کنید و حالشو ببرید😍 .
.
کبه غذای عربیه
کپه/کبه
مواد لازم
برنج ٢ لیوان
سیب زمینی ۱عدد کوچک
تخم مرغ ۱عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم
گردو ٣قاشق غذا خوری
زرشک ٣قاشق غذاخوری
پیاز ۱عدد
سیر ٢حبه
رب گوجه ۱قاشق غذا خوری
ادویه کاری ٢قاشق چای خوری
نمک و فلفل بمقدارلازم
طرز تهیه
۱. پیاز رنده شده رو تفت دادم...
سیر رنده شده رو اضافه کردم...
به ترتیب گوشت، رب، نمک و فلفل و ادویه کاری، گردو و زرشک رو تفت دادم.
٢. برنج را با نمک بدون روغن کته کردم... یا میتونید ابکش کنید.
برنج رو بذارید کمی له بشه... یه کم که از حرارت افتاد یعنی نه سرد باشه نه خیلی گرم.... گوشت کوب برقی زدم.
سیب زمینی رو پختم رنده کردم
تخم مرغ و ادویه و نمک و فلفل اضافه کردم و بعد ورز دادم. خمیر چسبنده ای به دست اومد.
٣. یک ظرف آب کنار دستم گذاشتم و کف دستمو خیس کردم و به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشتم و کف دست باز کردم و کمی از مواد گوشت را وسطش گذاشتم و بستم. اگه دیدید چسبندست یه کم دستتونو خیس کنید.
۴. روغن رو داغ کردم و کبه هامو سرخ کردم. جای برنج از نیم دانه یا خرده برنج استفاده کردم.
تو برنج درحال پختم زردچوبه ریختم.
جای برنج از بلغور گندم هم استفاده میکنن.
از برنج باقی مونده هم میشه استفاده کرد.
یه سریا کبه رو به آرد سوخاری آغشته میکنن... اما بنظرم نیاز نیست چون اصن وا نمیره.
اگه ترس از وا رفتن کبه دارید میتونید نیم ساعت قبل سرخ کردن تو فریزر بذارید.
کبه رو تو فر هم میتونید درست کنید.
اگه از طعم زرشک به تنهایی خوشتون نمیاد میتونید جاش کشمش بریزید یا کلا زرشکو حذف کنید.
میتونید سبزیهای معطر هم داخل مواد گوشتیش بریزید.
از قارچ هم میتونید استفاده کنید.
.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛