فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده ۳ ق‌غ جعفری ساطوری ۳ ق‌غ پودر سیر ۱ ق‌غ پودر تخم‌گشنیز ۱ ق‌غ پودر زیره سبز ۱ ق‌چ پودر دارچین نصف ق‌چ پودر زنجبیل نصف ق‌چ فلفل سیاه نصف ق‌چ فلفل قرمز یک‌چهارم ق‌چ طرز تهیه: همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید... از مایه توپ‌های متوسط برداشته و به سیخ میکشیم... بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود... فراموش نکنید که سیخ‌های چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد... کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد... روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم... اگر فقط یه‌بار این کوفته‌های گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید... ویژگی‌های این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه... میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید. دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه👌🏻کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛