فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨 😋😍 ▫️شیر: یک ونیم لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین: ۲ق.غ ▫️خامه صبحانه: ۱بسته ▫️آب سرد: نصف لیوان ▫️زعفران دم کرده: به مقدار لازم 🔸اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم. داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه. داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌 داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛