🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋
🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید
مواد میانی:
آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم)
شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم)
کره ۲۵ گرم
پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم)
دارچین ۱/۴ق چ
زنجبیل ۱/۴ق چ
پودر هل ۱/۲ق چ
👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین
حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود
اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره
مواد لازم برای خمیر:
خمیر مایه ۱ق س (۸گرم)
شکر ۱ق چ (۵گرم)
آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال)
شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم)
بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف)
ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم)
کره ۳۰ گرم
نمک ۱/۴ق چ
آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد
سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید
یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید
سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه
خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده
شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین
کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه )
🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین
سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید
🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین
سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید
🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین
سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود
🔸️رومال:
مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره
#نان_کماج_تبریز_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛