16.39M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مُشته بادمجان مُشته بادمجون یه غذای محلی استان فارس هست که طرز تهیه ش خیلی ساده ست و بسیار خوشمزه و پرطرفدار هست. مواد لازم: بادمجان متوسط ۳ عدد گوجه ۳ عدد پیاز متوسط ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم آرد نخودچی یا سوخاری ۲ ق غ نمک به مقدار لازم زردچوبه ۱ ق غ پاپریکا و فلفل سیاه ۱ ق چ رب گوجه ۱ ق غ طرز تهیه: ابتدا بادمجانها رو پوست بگیرید و نمک بزنید و حدودا یک ساعت بذارید تا سیاهی و تلخی ش گرفته بشه.تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو به همراه یک پیاز رنده شده و آرد و ادویه جات با هم خوب ورز بدین و به شکل قلقلی در بیارید. بادمجون و قلقلی ها رو سرخ کنید و در آخر پیاز داغ بگیرید.روی پیازداغ رو گوجه حلقه شده ،بادمجون های سرخ شده بچینید و در نهایت گوشت قلقلی رو روی بادمجانها بریزید و در آخر یه قاشق رب گوجه که با یک لیوان آب جوش حل شده روی مواد بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا با شعله کم با هم خوب بپزن تا به روغن بیفته.این غذا رو میتونید با نون یا برنج سرو کنید. 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛