کیک شربتی(شیرازی) مواد لازم👇 تخم مرغ هم دمای محیط ـ 1 عدد پودر قندــــ 75گرم ارد قنادی ـــــ100گرم ماست ـــــ65گرم روغن مایع ــــ 65گرم بکینگ پودرــ یک چهارم قاشق چ خ جوش شیرین ــ یک چهارم قاشق چ خ وانیل ــــ یک چهارم قاشق چ خ نمک میوه ــــ یک چهارم قاشق چ خ مواد شربت بار👇 آب 150 گرم شکر 200 گرم جوهر لیمو یک هشتم قاشق چای خوری گلاب 25گرم زعفران دم کرده یک قاشق غ خ طرز تهیه شربت بار ابتدا آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت بزارید با لیسک هم زده تا شکر حل بشه بعد جوهر لیمو رو بهش اضاف کنید و زمان بدین تا شهد به جوش بیا بعد از جوش آمدن شهد یک دقیقه روی حرارت باشه و بعد اونو خاموش کنید وقتی مواد از حرارت افتاد گلاب و زعفرون رو بهش اضاف کنید با قاشق استیل مواد را هم نزنید چون شکرک میزنه طرز تهیه👇 تخم مرغ همراه پودر قند و وانیل 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد ماست می ریزیم در حد مخلوط شدن هم می زنیم بعد ارد بکینگ پودر جوش شیرین نمک میوه رو باهم الک و به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم زیاد نزنید تسمه میشه بعد سریع روغن مایع رو می ریزیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم مواد داخل قیف می ریزیم قالبها رو با روغن صاف 50 یا روغن جامد کاملا چرب میکنیم کف قالب دو قاشق روغن 50یا جامد ذوب شده می ریزیم از مواد داخل قالب می ریزیم تا دوسوم قالب پر میکنیم حواستون باشه داخل قالبها فقط یه دور مجاز هستید مواد بریزید اگه ریختی مجدد دور دوم مواد بریزی روش بره داخل فر قله ای میشه بعد میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۳۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲دقیقه تا پختش کامل بشه بعد پخت حتما بزارید کیکهاتون خنک بشه بعد روشون شربت گرم بریزید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛