مواد لازم: آرد برنج ۳/۴ پیمانه نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه شکر ۱٫۵ پیمانه آب ۱ پیمانه شیر ۷ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه خلال پسته به مقدار لازم طرزتهیه: ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه ای مخلوط می کنیم تا کاملا گلوله های آرد و نشاسته در آب باز شود. شیر و شکر را در قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود. آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده، گلاب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. محلبی را در کاسه های یک نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان سرو در یخچال خنک می کنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می نماییم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱