#_دسر_محلبی_ترکیه
مواد لازم:
آرد برنج ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
شکر ۱٫۵ پیمانه
آب ۱ پیمانه
شیر ۷ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
خلال پسته به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه ای مخلوط می کنیم تا کاملا گلوله های آرد و نشاسته در آب باز شود.
شیر و شکر را در قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود.
آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود.
حرارت را خاموش کرده، گلاب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. محلبی را در کاسه های یک نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان سرو در یخچال خنک می کنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می نماییم.
#اشپزی_خاص
🔱
eitaa.com/ashpaziykhs 🔱