مربا آلبالو
میتونید همون لحظه شکر زده و درست کنید اما له و خوب نمیش
برای بیرون آوردن هسته از موچین تمیز که مخصوص هسته البالو و گيلاس که دوسرشون صافه
وانيل و جوهر ليمو حتما آخر پخت اضافه بشه اول نزنيد وگرنه تلخ ميكنه
برای اینکه بدونید چطور شربت قوام و کافیه یک قطره اخر از شربت رو دستمال آشپزخونه گذاشته و دیدین از هم پخش نشد یعنی آماده س
#مربا_آلبالو
آلبالو يك كيلو
شكر يك كيلو (٨٠٠ گرم هم ميتونيد بزنيد)
جوهر ليمو نصف ق چ خ
وانيل نصف ق چ خ
:
طرز تهیه مربای آلبالو
برای درست کردن مربای آلبالو باید ابتدا آلبالوها را تمیز کنید ، برگ و دم آن را بگیرید شسته و از دم وبرگ جدا كرده و شسته و ابكش كرده ، بعد هسته وسط آن را با دستگاه هسته گیر(من از موچين استفاده كردم) و یا با دست به طوری که آلبالو ها له نشوند در بیارید .
و در لابه لای آن شکر را اضافه کنید و بزاريد تا ٣/٤ساعت بمونه شکر به خورد آلبالو ها بره
بعد از سپری شدن زمان گفته شده آلبالو ها رو در قابلمه كه دو برابر حجم البالو ها رو داشته باشه گذاشته ( يا مثل من از همون اول در قابلمه بزاريد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛