15.9M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مرغ خیارشوری 😍😋 مواد لازم: مرغ🐔 ۱/۵ کیلویی ۱ عدد آب خیارشور 💧به میزان لازم پیاز 🧅۵۰۰ گرم قارچ🍄 ۵۰۰ گرم کره🧈 ۱۰۰ گرم فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ پاپریکا 🫑۲ ق غ در ابتدا مرغ‌ها یک شب تو آب خیارشور استراحت داده میشه؛ این کار باعث ترد شدن و طعم گرفتن مرغ میشه. بعد از اینکه مرغ‌ها از آب خیارشور خارج کردیم از قسمت پشت برش میدیم. کره‌ای که به دمای محیط رسیده رو با فلفل سیاه و پاپریکا مخلوط کرده، دو طرف مرغ کامل به مواد آغشته و ماساژ داده میشه. در مرحله‌ی بعد هر سمت مرغ‌ها با حرارت کم ۸ دقیقه تفت داده میشه. حالا پیاز و قارچ خرد شده در تابه‌ای که مرغ توش سرخ شده ریخته میشه و مرغ روش قرار می‌گیره. یک در کوچیک‌تر قطر تابه رو روی مرغ‌ها میذاریم تا پیازها آب نندازه و کاراملی بشه و هم مرغ مغز‌پخت بشه. -استفاده از آب خیارشور مثل آب نمک با فشار اوسمزی تمام خو‌ن‌آبه‌ها رو از داخل مرغ خارج می کنه و‌ در عین حال به مرغ‌ها طعم هم میده. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛