تمشک ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (میتونید با توت فرنگی جایگزین کنید) شکر ۱۰۰ گرم (با توجه به ذائقه تون میتونیدکمتر یا بیشتر بریزید) آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری پودرکاکائو ۲ قاشق سوپخوری شیر سرد ۲ لیوان خامه صبحانه یا خامه قنادی ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ۵۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری طرز تهیه تمشک ها رو با پشت چنگال له کنید. اگه تمشک در دسترس ندارید میتونید به جاش از توت فرنگی استفاده کنید یا اینکه کلا تمشک رو حذف کنید که در اینصورت پودینگ شکلاتی ساده خواهید داشت که اونم خیلی خوشمزه ست. شکر، پودرکاکائو، آرد برنج، نشاسته ذرت و نمک رو داخل یه قابلمه کوچیک مخلوط کرده و شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه. روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه. خامه رو روی بخار کتری کمی گرم کرده و به همراه شکلات و تمشک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حرارت رو خاموش کرده و وانیل رو اضافه کنید. بلافاصله پودینگ رو داخل ظرف مورد نظر بریرید، بعد از اینکه خنک شد حداقل یکساعت داخل یخچال قرار بدید. به دلخواه تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛