#بستنی_پاستیلی😍😋
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱/۳ پیمانه (من کمتر ریختم)
شیر: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت (پودری): ۱ ق غ سرپُر
پاستیل: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ ق غ، که با ۲ ق غ آبجوش باید حل بشه میشه پودر ژله رو حذف کنید و بجاش ۱ ق غ شکر بریزید و برای رنگ بستنی هم، یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید.
شیر، شکر، نشاسته و ژله حل شده رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و مثل پودینگ یا فرنی بشه؛ بعد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه (هر از گاهی هم بزنید تا رویه نبنده)حالا خامه صبحانه رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید پاستیل هارو هم بریزید و مخلوط کنید (پاستیل باید ریز باشه، اگه درشته با قیچی ریزش کنید) مایه بستنی رو داخل قالب ریخته و رو سطح بکوبید تا یکدست بشه و چوب بستنی بذارید حداقل هفت ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده، بعد کمی قالب رو توی آب گرم بذارید تا بستنی راحت جدا بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛