فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صبحانه تخم مرغ عسلی به سبک ترکیه ای به نام جزو صبحانه های معروف کافه رستوران های توریستیه 😍😋 . البته هموطنان ترک خودمون هم غذایی شبیه این دارن به نام گوزلمه که من ورژن ترکیه رو براتون انتخاب کردم . مواد مورد نیاز🔻 . ‎تخم مرغ …………………. 3 عدد ‎سرکه‌ی انگور ……………. 1 قاشق مرباخوری ‎ماست ……………………. 1 لیوان ‎سیر ………………………. 1 حبه ‎کره ………‌……………….. 2 قاشق غذاخوری ‎پودر فلفل قرمز خشک ….. به مقدار دلخواه ‎پودر زیره ….. به مقدار دلخواه ‎نعناع و جعفری ……………… به مقدار دلخواه ‎نمک ………………………. به مقدار لازم ‎آب ………………………… به مقدار لازم این روش طبخ تخم مرغ که بهش میگن روش مشخص و جهانی ای هست و زمان موندن تخم مرغ در آب ۹۰ درجه حدودا دو ونیم الی سه دقیقه هستش. نتیجه سفیده پخته شده و زرده نیم بند عسلی خواهد بود. اگه شما به هر دلیلی با خوردن تخم مرغ عسلی مشکل دارید زمان رو اضافه تر در نظر بگیرید ولی اصالت این غذا به همین صورت تخم مرغ نیم بند و عسلی هستش ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛