#کاپ_کیک توتفرنگی
مواد لازم:
آرد🥡 ۱ و نیم پیمانه
شکر 🍚¾ پیمانه
نشاسته ی ذرت🌽۲ ق غ(باعث میشه بافت کیک لطیف تر بشه .نداشتید ۱ ق غ خوری آرد اضافه کنید پر نکنید خیلیا)
تخم مرغ🥚 متوسط ۳ عدد
روغن مایع 🥃نصف پیمانه
شیر🥛 نصف پیمانه
بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ
وانیل🌸 نصف ق چ
توت فرنگی خورد شده🍓 به میزان لازم
(توت فرنگی استفاده کنید که شیرین و رسیده باشه ولی له نباشن )
اول توت فرنگیارو ورقه ای برش بزنید با دو ق شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد +نشاسته ی ذرت+بکینگ پودرو سه بار با هم الک کنید.زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنید
سفیده رو بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه .
بذاریدش یخچال . زرده و وانیل و شکر و حسابی بزنید تا کرمی بشه.حتما ظرف و دور گیری کنید .اول شیر و بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید .حالا مواد خشک توو دو مرحله اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید.در انتها سفیدرو طی چند مرحله با کمک لیسک اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم مخلوط کنید.دو سوم کپسولارو پر کنید.توت فرنگی چند برش بذارید روش و توو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛