توت‌فرنگی مواد لازم: آرد🥡 ۱ و نیم پیمانه شکر 🍚¾ پیمانه نشاسته ی ذرت🌽۲ ق غ(باعث میشه بافت کیک لطیف تر بشه .نداشتید ۱ ق غ خوری آرد اضافه کنید پر نکنید خیلیا) تخم مرغ🥚 متوسط ۳ عدد روغن مایع 🥃نصف پیمانه شیر🥛 نصف پیمانه بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ وانیل🌸 نصف ق چ توت فرنگی خورد شده🍓 به میزان لازم (توت فرنگی استفاده کنید که شیرین و رسیده باشه ولی له نباشن ) اول توت فرنگیارو ورقه ای برش بزنید با دو ق شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد +نشاسته ی ذرت+بکینگ پودرو سه بار با هم الک کنید.زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنید سفیده رو بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه . بذاریدش یخچال . زرده و وانیل و شکر و حسابی بزنید تا کرمی بشه.حتما ظرف و دور گیری کنید .اول شیر و بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید .حالا مواد خشک توو دو مرحله اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید.در انتها سفیدرو طی چند مرحله با کمک لیسک اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم مخلوط کنید.دو سوم کپسولارو پر کنید.توت فرنگی چند برش بذارید روش و توو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛