#نان_شیرمال 🥮🍊𖦹
↜نرو نون شیرمال از بیرون بخر بیا و این رو درستش کن ، چون قراره همیشه درستش کنی👌
↜راستی اگر عاشق الفبای نانوایی هستی، بیا توی پیج و فالو/و یادت نره❤️
↜بفرست برای هر کسی که به این دستور احتیاج داره🥯
↜نکته داخل کپشن حتما مطالعه شود.✅
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم ❤️
مواد لازم 🍚:
آردفانتزی ۶۰۰ گرم
مخمرفوری ۱۲ گرم
شکر ۷۰ گرم
تخممرغ ۵۵ گرم
بهبود دهنده اس ۵۰۰ ۶ گرم
آب ۲۶۸ گرم
نمک ۱۰ گرم
کره ۵۰ گرم
برای رومال🍯:
تخممرغ و وانیل و ۲ قاشق غذاخوری شکر و مقدار کمی شیر با هم مخلوط میکنیم و به خمیر میزنیم.
طرز تهیه 🥮:
۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣
۲- تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🧊
(مواظب آبخوری آردها باشید، ممکن هست خمیر شما بیشتر از دستور آب ببرد و ممکن هم هست کمتر آب ببرد.اگر دیدید خمیر سفت است، آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر زیر دست شما به راحتی ورز بخورد.)
۳- کره را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🧈
۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🫓
۵- بعد از استراحت اولیه، پف خمیر را میگیریم و خمیر را به دو چانه تقسیم میکنیم.و به خمیر فرم میدهیم.🥟
(فرم دهی به سلیقه خودتان بستگی دارد)
۶- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱ و نیم ساعت دیگر استراحت پایانی میدهیم تا حجم خمیر کاملا دو برابر شود.🍣
۷- و به خمیر رومال میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تا زمانی که نان ها رنگ بگیرند میپزیم.🥧
نوش جان 🍽
📌نکته :
۱- اگر دوست دارید سطح نون شما براق شود بعد پخت، شربت بار زولبیا بزنید.
یا کرمفیل بعد از استراحت دوم هم میتوانید بزنید.
۲- لطفا بهبود دهنده حذف نشود.
↜نشر و پخش ویدیوها و دستورات پیج فقط با گفتن ذکر منبع بلامانع است.🥰🙏
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛