9.63M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کباب تابه‌ای که هزار و یک مدل داره توی ترکیه خیلی رایجه😍😋 ولی بهتره بدونیم که اصل و نسب آذری داره و به ایران خودمون برمیگرده راز خوشمزگی این مدل کباب تابه‌ای به اینه که آخر سر آبدار نباشه! پس بهش زمان بدین تا سُس کاملاً به خورد موادتون بره برای ۴ نفر: ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ دونه پیاز رنده شده ۱ قاشق چایخوری سماق ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری ترکیب فلفل سیاه و قرمز ۲ عدد بادمجون درشت خرد شده ۲ عدد سیب زمینی درشت خرد شده ۱/۲ فلفل دلمه خلالی خرد شده ۱ عدد گوجه فرنگی برای سُس: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه ۱ لیموترش آب گرفته شده ۱ قاشق کره یا روغن حیوانی آب شده زعفران به میزان دلخواه مراحل رو طبق ویدیو انجام بدین و حدود ۴۰ دقیقه روی شعله‌ی ملایم بذارین تا جا بیوفته 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛