کیک بادوم زمینی پنبه ای
این کیک به قدری خوشمزه و سبکه و متفاوته که یبار امتحانش کنی طعمش همیشه یادت میمونه
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ۱۶۰ گرم ۲/۳ پیمانه
آرد ١٨٨گرم ۱و ۱/۲ پیمانه
شير ۱/۲ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
پودر كاكائو ٢٠گرم
کره بادوم زمینی ۸۰ گرم
وانيل ١/٢ ق چ
بكينگ پودر ١ ق چ
اول تخم مرغ هارو با وانيل و شكر ٥ دقيقه بزنيد تا كرمرنگ بشه .
به ترتيب شير و روغن رو اضافه و مخلوط كنيد. و بعد هم کره بادوم زمینی رو اضافه و مخلوط کنید .
بعد هم مواد آردي كه الك شده رو در ٣ مرحله اضافه كنيد .قالب رو چرب كنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به ۴۰ تا ۵۰ دقيقه بپزيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛