6.27M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کیک بادوم زمینی پنبه ای این کیک به قدری خوشمزه و سبکه و متفاوته که یبار امتحانش کنی طعمش همیشه یادت میمونه تخم مرغ ٣ عدد شكر ۱۶۰ گرم ۲/۳ پیمانه آرد ١٨٨گرم ۱و ۱/۲ پیمانه شير ۱/۲ پیمانه روغن ۲/۳ پیمانه پودر كاكائو ٢٠گرم کره بادوم زمینی ۸۰ گرم وانيل ١/٢ ق چ بكينگ پودر ١ ق چ اول تخم مرغ هارو با وانيل و شكر ٥ دقيقه بزنيد تا كرمرنگ بشه . به ترتيب شير و روغن رو اضافه و مخلوط كنيد. و بعد هم کره بادوم زمینی رو اضافه و مخلوط کنید . بعد هم مواد آردي كه الك شده رو در ٣ مرحله اضافه كنيد .قالب رو چرب كنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به ۴۰ تا ۵۰ دقيقه بپزيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛