مرغ با لوبیا چشم بلبلی: مرغ رو کاملا با زردچوبه فلفل نمک سرخ میکنیم. لوبیا چشم بلبلی رو میپزیم (در حدی که کمی پخته بشه و له نشه چون باید لای برنج ریخته بشه) من نصف مقدار برنج لوبیا چشم بلبلی استقاده میکنم. برنج رو که چند ساعتی خیس کرده ایم رو اب کش میکنیم .... حال ته قابلمه پیاز حلقه شده یا سیب زمینی یا کنجد و نان یا تخمه ی افتاب گردان و یا ترکیب برنج و لوبیا میریزیم، نصف برنج رو میریزیم و بعد مرغ های سرخ شده،لوبیا چشم بلبلی ها، پیاز داغ ،گرد غوره، دارچین و چند ق غ زعفران آبزده غلیظ روی برنج ها میپاشیم و بقیه ی برنج رو میریزیم و بعد میگذاریم تا دم بکشه... اگر خواستید از گوشت قرمز استفاده کنید گوشت رو هم مثل مرغ انجام میدهیم و بعد کمی میپزیم و بقیه ی مراحل مثل بالا هست. به نظرم هرچه مقدار پیازداغ و گرده غوره روی مرغ ها بیشتر باشه خوشمزه تر هست😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛